Halkidiki Yüzme Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: 21.30 Kadıköy evlendirme dairesi, 22.00 Beşiktaş Yıldız Camii Önü, 22.30 Bakırköy Ömür Plaza önü
PROGRAM
1 Gün: CUMA | İSTANBUL – SELANİK

Akşam İstanbul’dan hareket ile Tekirdağ üzerinden İpsala’ya yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç yarım saat önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.) Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğun ardından varışımızda gümrük ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve ardından Yunanistan’ a geçerek, Xanthi (Dedeağaç), Komotini (Gümülcine), Alexandropouli (İskeçe) ve Kavala üzerinden Selanik 610 km sürmektedir.

CUMARTESİ | SELANİK – HALKİDİKİ
Sabah 08.30 civarında Selanik’ e varıyoruz. Yapacağımız Selanik panoramik tur sonrasında misafirlermizle. Ekstra HALKİDİKİ TURU *Beach Club Girişi ve gidiş dönüş ulaşım (25 Euro).Selanik Otoyolu üzerinden Halkidiki’ye hareket ediyoruz. Tarihi yunan köylerinin arasından geçerek Yunanistan Rivierası olarak bilinen 3 Yarımadadan biri olan Muhteşem Doğası, Manzarası, Turkuaz Renkte Denizi ve Beyaz Kum’a Sahip Halkidikiye Varış. Dileyen Misafirlerimiz Plajda Yüzebilir Serbest Zaman Tur sonrası Gün Batımına Doğru Otelimize Varış.  Akşam Arzu eden misafirlerimiz ile EKSTRA (35 Euro)YEMEKLİ SİRTAKİ EĞLENCESİNE Katılıyoruz. Leziz yemekler ve buzuki eşliğinde sınırsız Yunan eğlencesi yaşayabilirler! (Canlı Grek müziği eşliğinde mezeler, ana yemek, salata, tatlı ve limitli içecek)



2 Gün: PAZAR | SELANİK – KAVALA – İSKEÇE – GÜMÜLCİNE - DEDEAĞAÇ - İSTANBUL

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltımızın ardından otelimiz çıkış işlemlerinin yapılması. Kavala’ya varış. Kavala şehir turumuzun ardından Ekstra Taşöz adası turu (25 Euro). Sonrası Otobüs ile İskeçe ve Gümülcine kentlerinin içinden geçiyoruz. Ardından Dedeağaç kentinin içinden geçip Dedeağaç merkezinde kısa bir mola veriyoruz ve İpsala sınır kapısına yol alıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan – Tekirdağ – Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk. Tekirdağ’da köfte molası sonrası 24.00 saatlerinde İstanbul’a varış, gezinin sonu ve misafirlerin alındıkları noktalara bırakılması. Bir başka TATİL BAHÇESİ TUR organizasyonunda görüşmek dileğiyle.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Tatil Bahçesi sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Tatil Bahçesi’nin sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.


    İptal Şartları
    https://www.tatilbahcesi.com.tr/halkidiki.com
    Tatil Bahçesi Turizm & Organizasyon
    Kayışdağı Cd. No:78/13, 34752 Ataşehir / İSTANBUL - TÜRKİYE
    +90 216 396 5303


    Bu çıktı 26.04.2024 00:12 tarihinde verilmiştir. Tatil Bahçesi Turizm & Organizasyon tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.