Yunanistan Turu Tur Programı

Her Hafta Sonu Kalkışlıdır.

Kalkış Yerleri: 21:30 Kadıköy evlendirme dairesi, 22:00 Yıldız camii önü, 22:30 ömür restaurant
PROGRAM
1 Gün: CUMA : İSTANBUL - SELANİK

Siz konuklarımızı saat 21:30 Kadıköy evlendirme dairesi, 22:00 Yıldız camii önü, 22:30 ömür restaurant önünden alarak aracımız ile birlikte Silivri – Keşan karayolunu takip ederek İpsala sınır kapısına varıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip ederek Selanik’e doğru yola çıkıyoruz.



2 Gün: CUMARTESİ : SELANİK

Sabah saatlerinde Selanik’e varıyoruz ve panoramik şehir turu eşliğinde; Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey Camii, E.Venezelo - P. Konstantin heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles ve Elefterios meydanlarını geziyoruz. Tur bitiminde ulu önder Atatürk’ün evini ziyaret ediyor ve otelimize yerleşiyoruz. Dileyen misafirler, akşam ekstra olarak sirtaki eğlencesine katılabilirler.(Ekstra 40 Euro)



3 Gün: PAZAR : SELANİK – KAVALA - İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası Kavala’ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saatlik yolculuk sonrası Kavala’ya varıyoruz ve panaromik şehir turu eşliğinde; Pangia, su kemerleri, liman, kale, eski ve yeni şehir, Acropolis, Deniz feneri, Ag. Nicholas ve Teodoro Kimissi Kiliseleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethanesi, evi ve heykelini ziyaret sonrası yemek için dinlenmeye geçiyoruz.  Yemek sonrası bir sonraki gezi durağımız olan Porto Lagos'u geziyoruz. Göl üzerinde yer alan Agios Nicholaos gezildikten sonra Gümülcine - Dedeağaç karayolu takip edilerek, İpsala sınır kapısına yolculuğa çıkıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan – Tekirdağ - Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a doğru yola koyuluyoruz. Tekirdağ’da köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul’a varıyoruz ve misafirlerimizi alındıkları noktalara bırakarak bir başka Tatil Bahçesi Tur programında görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    * Gezi Süresi 1 Gece 2 Gün olup, her Cuma akşam çıkışlı Pazar akşam dönüşlüdür.  

     


    İptal Şartları
    https://www.tatilbahcesi.com.tr/yunanistanturu
    Tatil Bahçesi Turizm & Organizasyon
    Kayışdağı Cd. No:78/13, 34752 Ataşehir / İSTANBUL - TÜRKİYE
    +90 216 396 5303


    Bu çıktı 27.04.2024 00:29 tarihinde verilmiştir. Tatil Bahçesi Turizm & Organizasyon tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.